sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Top 10 cei mai populari adidasi in Romania

-Puma Ferrari, culoarea rosie si cea neagra. Adolescentii prefera acest model. Se poarta atat cu blugi cat si cu trening.


-Adidas Goodyear, culoare negru sau alb. Fanii motorsport prefera acest model. In general se poarta cu blugi.


-Adidas Superstar, toate culorile. Modelul este foarte popular pentru toate categoriile de varsta si sex. Superstar se poate purta cu orice fel de imbracaminte.


-Adidas Microbounce, toate culorile. In general sportivii  prefera sa poarte acest model de adidasi si in viata de zi cu zi.  Acesti adidasi se poarta cu trening dar unele persoane ii prefera si cu blugi.


-Nike Tn, diferite culori. Desi foarte cunoscut si  apreciat pentru design si rezistenta acest model este mai putin prezent datorita pretului foarte ridicat. Vin bine atat cu blugi cat si cu haine sport.


-Adidas Nova Cushion in general se prefera albul la acesti adidasi. Sunt utilizati atat pentru activitati sportive si in orice ocazie. Se poarta cu trening toamna si cu pantaloni scurti vara.


-Nike Mercurial sunt preferati de jucatorii de fotbal deoarece au crampoane tip lamela foarte rezistente. Modelul cu crampoane este utilizat de fotbalistii profesionisti in timpul antrenamentelor si a meciurilor. Modelul fara crampoane este purtat in general cu trening.


-Adidas Adizero pe rosu sau pe albastru inchis. Modelul este foarte purtat in perioada de vara la pantaloni scurti.


-Nike Rival Shox. Sunt foarte utilizati in viata de zi cu zi dar si pentru mersul in cluburi. Rival Shox se poarta cu blugi in general. 


-Adidas Stan Smith. Acest model de adidasi are si in Romania ca de altfel in toate tarile o mare popularitate. In general se prefera modelul de culoare alba dar si celelalte culori disponibile sunt la fel de cautate. Ca si Superstar adidasii Stan Smith pot fi purtati cu orice fel de haine.


Un comentariu: